HÅNDMALEDE AKRYLSKILTE TIL BRYLLUPPER OG ANDER FESTLIGE BEGIVENHEDER

HVEM ER 'MINDERIET'?

Minderiet er en nystartet lille virksomhed oprettet i 2022, af mig – Pernille Lippold – og har til huse i det hyggelige Egedal på nordsjælland.

Jeg har været udd bygningsmaler siden 2011, og altid været misundelig på dem der kunne arbejde hjemmefra. Det er svært at tage en væg med hjem og male den, har jeg joket med i mange år. I 2020 fik mig og min mand, Martin, vores dejlige søn, Mico, og ønsket om at kunne arbejde hjemmefra voksede endnu mere.

En baby I familien gav mig ideen til at lave et skilt med fødelsdetaljer, og derfra rullede bolden. Som den romantiker jeg er, spredte ideerne sig til bryllupper og andre mærkedage.

I et års tid øvede jeg mig, fandt de bedste plader, testede de bedste måder selv at knække dem på, testede tuscher i massevis og lavede ideer til layout. Og nu, er jeg landet her, med mit lille Minderi.

Klar til at hjælpe jer med at indkapsle nogle af de vigtigste minder i livet i skilteform. Velkomstskiltene kan bruges til at sætte stemning og skabe en god stemning på selve dagen, og kan bruges til at hænge op efterfølgende, som evigt minde.

Om os

FØLG MED PÅ INSTAGRAM